Calibris Erkend Leerbedrijf
Algemeen Nut Beoogde Instelling

VRIJWILLIGERSWERK

ER ZIJN TWEE OPTIES

Vrijwilligerswerk in Nederland

Er zijn verschillende mogelijkheden om je als vrijwilliger in te zetten voor Anak Bangsa. Zo worden er het hele jaar door verschillende evenementen georganiseerd waar Anak Bangsa met een stand bij aanwezig is. Wij kunnen jouw hulp in een stand op de Pasar Malams goed bij gebruiken! Wil je een enthousiast team versterken en tegelijkertijd bijdragen aan een betere toekomst van kansarme kinderen, neem dan contact met ons op!

Naast helpen bij de bestaande evenementen kan je natuurlijk ook je eigen actie opzetten. Op eigen initiatief hebben al veel vrijwilligers een steentje bijgedragen. Van een sponsoractie, Nijmeegse vierdaagse, collecte, flessenbonactie, benefietconcert tot koken voor Anak Bangsa. Ook geven wij graag voorlichting over onze werkzaamheden. Neem contact met ons over de mogelijkheden.

Wij zijn erg benieuwd naar jouw input en staan open voor nieuwe ideeën.

Vrijwilligerswerk op Lombok, Indonesië

Anak Bangsa is ontzettend blij met de inzet van haar vrijwilligers, zij die al veel voor de organisatie hebben betekend! Ben jij ook opzoek naar een nieuwe uitdaging als vrijwilliger, heb je affiniteit met kinderen met verschillende culturele achtergronden en wil je bijdragen aan een betere toekomst van kansarme kinderen? Ben je 20 jaar of ouder en kun je minimaal twee maanden ons team versterken? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Wij werken graag samen met sociale, flexibele, zelfstandige en enthousiaste vrijwilligers! Wij zijn ontzettend benieuwd naar jouw kwaliteiten, studieachtergrond en kennis. Laat ons weten welke werkzaamheden aanspreken en waarin jij de organisatie kunt versterken, waarna we samen jouw tijd hier vorm kunnen geven. Graag ontvangen wij naast een CV ook een verklaring omtrent het gedrag van maximaal drie maanden oud.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op:

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

Deze vrijwilligers waren je voor:

Wouter & Sophie
SOCIAL MEDIA MARKETING


Marthe & Lyenne

PSYCHOLOGIE