Notice: Only variables should be passed by reference in C:\inetpub\wwwroot\anakbangsafoundation.org\wwwroot\wp-content\plugins\sitepress-multilingual-cms\inc\functions-load.php on line 107

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in C:\inetpub\wwwroot\anakbangsafoundation.org\wwwroot\wp-includes\functions.php on line 4196

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ABdev_dzen_flickr_stream has a deprecated constructor in C:\inetpub\wwwroot\anakbangsafoundation.org\wwwroot\wp-content\themes\revelance\inc\widgets\flickr.php on line 2

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in ABdev_dzen_flickr_stream is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in C:\inetpub\wwwroot\anakbangsafoundation.org\wwwroot\wp-includes\functions.php on line 3951

Notice: wpdb::prepare werd verkeerd aangeroepen. De query bevat niet het juiste aantal placeholders (2) voor het aantal query-argumenten (3). Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.8.3.) in C:\inetpub\wwwroot\anakbangsafoundation.org\wwwroot\wp-includes\functions.php on line 4196
Anak Bangsa FoundationStage lopen bij Anak Bangsa - Anak Bangsa Foundation
Calibris Erkend Leerbedrijf
Algemeen Nut Beoogde Instelling

Stage lopen

Een onvergetelijke ervaring

Wil jij graag stage lopen in het buitenland, je grenzen verleggen om je persoonlijke en professionele ontwikkeling te stimuleren én tegelijkertijd bijdragen aan de ontwikkeling van een ander? Ben je 20 jaar of ouder en kun je minimaal 2 maanden ons team versterken? Dan biedt Anak Bangsa jou de mogelijkheid om stage te lopen binnen onze organisatie.

Wat verwachten wij van jou? Het is belangrijk dat je voor jezelf een duidelijk plan maakt met jouw (leer)doelen en verwachtingen. Laat ons jouw kwaliteiten weten waarna we samen een plan van aanpak en bijbehorende taken op kunnen stellen. Naast de Engelse taal is het belangrijk dat je minimaal de basis van Bahasa Indonesia beheerst of bereid bent te leren.

Affiniteit met verschillende culturele achtergronden is een must want je woont, werkt en leeft tenslotte samen met de Indonesische bevolking. Dit is een unieke kans om kennis te maken met een totaal andere cultuur. Om de overgang vanuit Nederland makkelijker te laten verlopen is een goede voorbereiding over Indonesië zeker aan te raden.

Wat kunnen wij voor jou betekenen? Een ontzettend leervolle en onvergetelijke ervaring. Daarnaast kunnen wij helpen bij de bemiddeling van huisvesting en vervoer. Tegen een kleine vergoeding nemen wij ook het papierwerk uit handen voor het maandelijks verlengen van je visum.

Anak Bangsa is een door Calibris, erkend- en gecertificeerd leerbedrijf in de Verzorgende, Welzijn & Sport sector. Dit betekent dat wanneer je een BOL-stage doet je zeker bent van een goede en leerzame tijd binnen onze organisatie!

Meer weten? Neem contact met ons op:

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

Deze stagiaires waren je voor:

Susanne & Lèna
TOEGEPASTE PSYCHOLOGIE

Leile
SOCIAAL PEDAGOGISCHE HULPVERLENING (SPH)

Joëlla & Stephanie
VERPLEEGKUNDE